Solgar Shark Cartilage 750 mg / 45 Caps

66.99 

Не се предлага

СОЛГАР ХРУЩЯЛ ОТ АКУЛА / SOLGAR SHARK CARTILAGE съдържа в себе си 100% чист и предварително обработен хрущял от акула, който помага да се намали възпалението и болката в ставите. Хората приемащи хрущял от акула, могат да намалят неприятната артритна болка и оток, и отново да водят нормален начин на живот. Хрущялът от акула действа като имуностимулант, тъй като е богат на протеини за съединителната тъкан, калций, фосфор и магнезий и по този начин предотвратява различни инфекции и болести, включително и ракови. Хората които често боледуват от грипни вируси и настинки, могат да се възползват от приема на добавки с хрущял от акула. Допринася за доброто състояние на ставите, кожата, косата и ноктите.

Дозировка: Приемат се по 1-8 капсули дневно, през деня между храненията.

1 растителна капсула съдържа:

100% чист хрущял от акула: 750мг

Съдържа хондроитин сулфат: 30мг

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).