Doctors Best Glucosamine + Chondroitin + MSM / 120 Caps

54.99 

Доктор’с Бест Глюкозамин + Хондроитин + Мсм / Doctor’s Best Glucosamine+ Chondroitin+ Msm- за поддържане съвместната структура, функция и комфорт на тялото.
Този продукт осигурява три важни хранителни вещества, които участват в изграждането и поддържането на здрави стави, хрущяли и съединителна тъкан – глюкозамин, хондроитин и метилсулфонилметан (от OptiMSM). Глюкозамин сулфатът помага за поддържане на нормалното здраве на ставите, нормално смазване, нормално движение и гъвкавост. Хрущялът, съставен от протеогликани, се намира главно в костите и в близост до ставите, като се състои основно от колаген и протеин със странични вериги, наречени хондроитин сулфат. MSM доставя бионалична сяра, необходима за нормалното здраве на ставите. OptiMSM се пречиства чрез дестилация за най-висока чистота и съдържание и е отличен източник на бионалична сяра. „Т“ представя “ “ капсули с участието OptiMSM® за поддържане съвместната структура, функция и комфорт на тялото.

● Ефекти:

Благоприятства за поддържането на нормално здрави и гъвкави стави

● Опаковка: 120 капсули


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).