Doctors Best Glucosamine Chondroitin + MSM / 240 Caps

94.99 

Глюкозамин хондроитин МСМ е продукт осигурява три важни хранителни вещества, които допринасят за поддържане на нормално здрави стави и съединителна тъкан: глюкозамин, хондроитин и метилсулфонилметан (от OptiMSM). Глюкозамин сулфатът спомага за поддържане на нормалното здраве на ставите, нормално смазване, нормално движение и гъвкавост. Хрущялът, съставен от протеогликани, се намира главно в костите и в близост до ставите, като се състои основно от колаген и протеин със странични вериги, наречени хондроитин сулфат.
Действие:
MSM доставя бионалична сяра, необходима за нормалното здраве на ставите. OptiMSM се пречиства чрез дестилация за най-висока чистота и съдържание и е отличен източник на бионалична сяра. Благоприятства за поддържането на нормално здрави и гъвкави стави. Допринася за нормалното състояние на косата, кожата, ноктите.
Начин на употреба:
Пийте 4 капсули дневно, със или без храна.
Състав:
Не съдържа ГМО. Не съдържа Глутен. Не съдържа Соя.
В 1 дневна доза (от 4 капсули): Калий (глюкозамин сулфат 2KCI) 182 mg, Хлорид (глюкозамин сулфат 2KCI) 168 mg, Сол (хондроитин сулфат натрий) 56 mg, Глюкозамин сулфат 2KCI 1500 mg, Хондроитин сулфат (натриев хондроитин-сулфат) 1200 mg, MСM метилсулфонилметан 1000 mg.
Други съставки: Желатин (капсула), микрокристална целулоза, магнезиев стеарат (растителен източник).

Опаковка: 240 капсули


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).