Doctors Best Collagen 200 g

37.99 

Doctor´s Best Hydrolyzed Collagen 200g | Д-р Бест Хидролизиран Колаген 200г e хранителна добавка, която подпомага поддържането на нормално здравословно състояние и функция на целия ораганизъм, за красива коса, кожа и нокти.

Действие:
Допринася за поддържане на нормалната функция на опорно- двигателния апарат. Грижи се изцяло за здравословното състояние на целият организъм. Спомага за красиви и здрави кожа, коса и нокти.

Начин на употреба:
Разтворете една мерителна лъжижка в малко количества вода или сок. Прибавете допълнително количества течност и го изпиите на празен стомах 30 минути преди храна или както ви е препоръчал вашия лекар. За оптимална абсорбция на колаген, избягвайте приема на допълнителни протеинови добавки един час след консумацията.
Предупреждение: Продуктът може да се утаи.

Състав:
В 1 дневна доза (1 мерителна лъжичка от 6,6 гр): Протеин (Хидролизиран колаген Tип 1 и 3)- 6 g. Хидролизиран колаген Tип 1 и 3 (волски)- 6,6 gНе съдържа ГМО, глутен и соя.

Опаковка: 200г


Доставката до адрес (в делничен ден) или офис на Спиди/Еконт е безплатна при всяка поръчка над 49.99 лв.
Доставка до адрес (в делничен ден): 5.68 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Спиди: 4.25 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Еконт: 5.65 лв.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).