Doctors Best MSM 1500 mg / 120 Tabs

35.99 

Код: 12598 Категории: , Етикети: , , , ,
Производител:Doctors Best

MSM е съкращение на метилсулфонилметан, който е органично сярно съединение. Поддържа ставния комфорт и подвижността. Подпомага поддържането на здрава кожа, коса и нокти като подпринася за производството на кератин!

Действие:
Подпомага работата на стави и опорно-двигателна система. Благоприятства растежа на кожа, коса, нокти.

Начин на употреба:
1 таблетка дневно, със или без храна, или както ви е предписал лекар.

Състав:
Не съдържа ГМО. Не съдържа Глутен. В 1 дневна доза (от 1 таблетка): Метилсулфонилметан – Methylsulfonylmethane (MSM) – 1500 mg.
Други съставки: Микрокристална целулоза, стеаринова киселина, модифицирана целулоза (обвивка), магнезиев стеарат (вегетариански източник).

Опаковка: 120 таблетки


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).