FA Nutrition Omega-3 2000 120 Caps

24.99 

Не се предлага

Код: 16757 Категории: , Етикети: , , , , ,
Производител:FA Nutrition

Fa Nutrition Omega 3 2000 е висококачествена хранителна добавка, съдържаща висококачествено рибено масло с гарантирано и количествено сертифицирано съдържание на есенциални и ненаситени мастни киселини ЕРА и DHA.

Хранителна добавка мастни киселини в меки гел-капсули, съдържаща 18% EPA и 12% DHA.

Ейкозапентаеновата киселина (EPA) и докозахексаеновата киселина (DHA) допринасят за правилното функциониране на сърцето (благоприятен ефект се получава, когато се консумират общо 250 mg EPA и DHA на ден). DHA помага за поддържането на нормална мозъчна функция и зрение (благоприятен ефект се получава, когато се консумират 250 mg DHA на ден). DHA и EPA помагат за поддържане на нормални нива на триглицеридите в кръвта (благоприятен ефект се получава, когато 2 g EPA и DHA се консумират ежедневно).

EPA може да се метаболизира в организма до ейкозаноиди (простагландини, простациклини), които участват в регулирането, наред с другото, на възпалителни реакции и имунологични функции. Позицията относно ефектите на омега-3 върху мускулната адаптация, регенерация и превенция на увреждания, резистентност или ограничаване на възпалителните процеси е неясна и са необходими по-нататъшни изследвания в тази посока.

Fa Nutrition Омега 3 2000 във всяка капсула осигурява мастни киселини, получени от много ценни и естествени източници и се препоръчва за хора, които не са в състояние да осигурят подходяща порция риба в диетата си или не обичат вкуса и аромата на рибата. Формата на меките капсули намалява неприятната миризма на риба.

Продуктът е обогатен с витамин Е (алфа-токоферол), който действа като антиоксидант и предпазва клетките от оксидативен стрес. Витамин Е допълнително предпазва омега-3 киселините от окисление и разрушаване, например по време на съхранение или след отваряне на опаковката.

Икономична опаковка от 120 капсули, осигурява сърдечно-съдова поддръжка за период от 30 дни.

Начин на употреба:

Приемайте 2 капсули 1-2 пъти дневно,по време или след хранене.

Хората с хемофилия, които приемат антикоагуланти, бременни жени и кърмачки, трябва да се консултират с лекар.

Food supplements

Content 120 Capsules
Serving Size 2 Capsules
Serving per pack 60
Recommended daily use: 1 Serving

Nutrition Facts For 2 Capsules:

Vitamin E 10 mg
Fish oil (Standardized to 18% EPA and 12% DHA) 2000 mg
Eicosapentaenoic Acid (EPA) 360 mg
Docosahexaenoic Acid (DHA) 240 mg

Ingredients: Fish oil (source of omega-3-acids), capsule [gelatin, purified water, humectant (glycerol)], vitamin E (DL-alpha-tocopherol).

Warnings: Do not exceed the recommended daily dose. Food supplements should not be used as a substitute for a varied and balanced diet. A varied and balanced diet and a healthy lifestyle are recommended. People with hemophilia, taking blood-thinning medication, pregnant or nursing women should consult their doctor before using omega-3 supplement. Keep out of reach of young children. Made in a plant that also processes milk, soybean, eggs and nuts products.


Доставката до адрес (в делничен ден) или офис на Спиди/Еконт е безплатна при всяка поръчка над 49.99 лв.
Доставка до адрес (в делничен ден): 5.68 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Спиди: 4.25 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Еконт: 5.65 лв.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).