Haya Labs Krill Oil 500 mg / 60 Soft

43.99 

HAYA LABS Krill oil е хранителна добавка на дражета, която съдържа масло от крил. То се извлича от зоопланктона крил и е с много високо съдържание на омега 3 мастните киселини – EPA и DHA.

Ефекти и свойства:

Съдържа EPA и DHA мастни киселини

Мощен антиоксидант

Понижава високото кръвно налягане

Понижава холестерола и триглицеридите

Предотвратява удебеляване на артериите

Предпазва от сърдечни заболявания

Използва се за борба с депресията

С противовъзпалително действие

Подобрява състоянието на ставите

Полезните свойства на рибеното масло са известни от много време и не напразно то се препоръчва както на активни спортисти, така и при различни здравословни проблеми. Криловотo масло в HAYA LABS Krill oil е дори още по-богато на омега-3 мастни киселини, които в действителност са ефективните вещества в него. EPA и DHA са есенциални мастни киселини, което означава, че организмът не може да ги синтезира и те трябва бъдат приемани чрез храната и хранителните добавки.

HAYA LABS Krill oil действа основно върху метаболизма на мастните киселини и най-вече този на триглицеридите. По този начин се подобрява състоянието на сърдечно-съдовата система, подпомага се еластичността на кожата. Важни са и за правилното функциониране на мозъка и нервната система. Големият им недостиг в организма може да доведе до загуба на памет и психически разтройства.

Една доза =1 драже

Начин на приемане:Приемайте по 1 доза, до 3 пъти дневно.

Дози в опаковка:90

Погрижете се за своето здраве и поръчайте HAYA LABS Krill oil на гарантирано най-добра цена още сега!

Съставки: Krill oil (reach on Omega-3 Fatty Acids, EPA, DHA, Phospholipids, Esterified Astaxanthin.

Забележки:

Не превишавайте препоръчителния дневен прием!

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!


Доставката до адрес (в делничен ден) или офис на Спиди/Еконт е безплатна при всяка поръчка над 49.99 лв.
Доставка до адрес (в делничен ден): 5.68 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Спиди: 4.25 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Еконт: 5.65 лв.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).