HS Labs Krill Oil / 60 Soft

31.99 

Код: 29113 Категории: ,
Производител:HS Labs

Какво е HS Labs KRILL Oil?

HS Labs Krill Oil съдържа чисто 100% антарктическо крилово масло, което осигурява ключови омега-3 мастни киселини, свързани във фосфолипидна форма. Основните омега-3 мастни киселини в антарктическия крил (Euphausia superba) са ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA), като и двете са показани, че поддържат сърдечно-съдовата функция, целостта на ставите, когнитивната функция, кожната тъкан, ендокринната сигнализация, имунитета отговор и много повече.

Как работи HS Labs Krill Oil?

Омега-3 мастните киселини са клас полиненаситени мазнини, които са от съществено значение за оптималното здраве и дълголетие. Трябва да получаваме омега-3 чрез диета и / или добавки, тъй като тялото не може да ги прави самостоятелно.

Интересно е, че изследванията показват, че диетите с голямо количество омега-6 мастни киселини и ниско количество омега-3 мастни киселини могат да насърчат възпалението. Ето защо допълването с масло от Крил е разумно за много хора, тъй като е богато на омега -3 и помага да се поддържа правилното съотношение на омега-3 и омега-6 мастни киселини в организма.

HS Labs Krill Oil също е добър източник на астаксантин, мощен антиоксидант, който инхибира фосфолипидното окисляване, като по този начин работи синергично с омега-3 за поддържане на здравия кръвен липиден баланс.

Омега-3 фосфолипидите в Крил масло имат безброй терапевтични роли в човешкото тяло, включително:

Подкрепа за здравословни нива на холестерол и сърдечно-съдови функции
Добър източник на EPA и DHA
Осигурява хранителна подкрепа за кожната тъкан
Подобряване на когнитивната функция
Насърчаване правилният хормонален баланс

Прием:

2 дражета на ден с храната


Доставката до адрес (в делничен ден) или офис на Спиди/Еконт е безплатна при всяка поръчка над 49.99 лв.
Доставка до адрес (в делничен ден): 5.68 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Спиди: 4.25 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Еконт: 5.65 лв.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).