Jarrow Formulas Glucosamine + Chondroitin + MSM 120 Caps

77.99 

Глюкозамин + Хондроитин + MSM тази комбинация на Jarrow осигурява ефикасни количества Глюкозамин сулфат, Хондроитин сулфат и Метилсулфонилметан (MSM), с добавени витамин C и Манган за оптимизиране на здравето на ставите.
Глюкозамин и хондроитин сулфат са основни компоненти на ставната тъкан, участващи в производството на хиалуронова киселина, която е важен компонент на синовиалната течност, която от своя страна е отговорна за смазването на ставите и е основен компонент на съединителната тъкан на кожата.
Метилсулфонилметан (MSM) е органичен източник на сяра, антиоксидант и критичен компонент на структурните тъкани на тялото, като хрущялите. Сярата от МСМ присъства в ставните тъкани като гликозаминогликани (или мукополизахариди), хондроитин сулфат и хиалуронова киселина.
Витамин С и Манган – Ролята на Витамин С в образуването на колаген и здравето на съединителната тъкан е добре известна. В допълнение, консумация на Витамин C допринася за снижаване на риска от загуба на хрущял при хора с неоптимална ставна функция. Манган е предпочитаният кофактор на ензимите, наречени Гликозилтрансферази; тези ензими са необходими за синтеза на протеогликани, които от своя страна са необходими за образуването на здрави хрущяли и кости.
Jarrow Formulas® Glucosamine + Chondroitin + MSM е Joint Sustain® – Фармацевтична матрица, осигуряваща без натриева формата на Глюкозамин сулфат, стабилизиран само с калиев хлорид (KCl).
За най-добри резултати, използвайте с Jarrow Formulas® JarroSil®, биологично активиран силикон.

Да се ​​съхранява на място недостъпно за деца.
Препоръчителен прием: 4 капсули дневно или както е указано от Вашия квалифициран медицински специалист.
Забележка: Не използвайте, ако сте алергични към миди. Ако страдате от заболяване , бременна сте, кърмите, опитвате се да заченете, на възраст под 18 г сте, или приемате лекарства, консултирайте се с вашия лекар преди да използвате този продукт.
Други съставки: Магнезиев стеарат (растителен източник), силициев диоксид и целулоза. Капсулата се състои от желатин.
Съдържа: Ракообразни (скариди и черупки от раци).
Не съдържа:Пшеница, глутен,соя, млечни продукти, яйца, риба / фъстъци или черупкови плодове.

120 КАПСУЛИ В ОПАКОВКА

ЕДИНИЧНА ДОЗА: 4 КАПСУЛИ

СЪДЪРЖАНИЕ В ДОЗА: N/A


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).