Jarrow Formulas MSM Sulfur Powder 1 kg

105.99 

Jarrow Formulas® MSM е органичен източник на биологична сяра. Сярата е минерал – антиоксидант открит в големи структурни тъкани на тялото, като хрущяла. Сярата от МСМ се използва за производство на гликозаминогликани (или мукополизахариди), присъстващи в протеогликаните, като хондроитин сулфат, дерматан сулфат и хиалуронова киселина. Тези сяра съдържащи гликозаминогликани се намират във високи концентрации в съединителната тъкан, включително ставния хрущял, кожата и колагена.
OptiMSM® е най-чистият метилсулфонилметан в света (MSM). OptiMSM® е произведен в САЩ в GMP – FDA сертифицирано съоръжение и е единствената МСМ съставка поддържана от двойно-сляпи клинични проучвания. Всяка партида от OptiMSM преминава четири етапа на дестилация за чистота и претърпява най-строгите аналитични изследвания на разположение в индустрията, като се гарантира ненадминато качество. Това е единствената марка на MSM с публикувани рецензирани данни за безопасност. OptiMSM е лицензиран по цял свят с RJ Herschler патенти и е произведена 100% в САЩ.
За най – добри резултати комбинирайте с Jarrow Formulas® JarroSil®, биологично активиран Силикон.

Търговски марки и патенти: OptiMSM® е регистрирана търговска марка на Cardinal Associates,

Да се ​​съхранява на място недостъпно за деца.
Препоръчителен прием: 1 лъжичка на ден, или както е указано от Вашия квалифициран медицински специалист.
Забележка: Ако страдате от заболяване , бременна сте, кърмите, опитвате се да заченете, на възраст под 18 г сте, или приемате лекарства, консултирайте се с вашия лекар преди да използвате този продукт.
Други съставки: Съдържа чиста OptiMSM ® Метил-сулфонил-метан. Също така съдържа силициев диоксид (противослепващ агент в много малки количества).
Не съдържа:Пшеница, глутен,соя, млечни продукти, яйца, риба / миди, фъстъци или черупкови плодове.
ПРОДУКТ НА САЩ

35.3 oz (1 Кг.) ПРАХ В ОПАКОВКА

ЕДИНИЧНА ДОЗА: 1 ЛЪЖИЧКА

СЪДЪРЖАНИЕ В ДОЗА: 1000 Мг.

ДОЗИ В ОПАКОВКА: 1000

ПОДХОДЯЩ ЗА ВЕГЕТАРИАНЦИ


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).