MyProtein Antarctic Krill Oil / 90 Caps

57.99 

Myprotein Antarctic Krill Oil се извлича от антарктически крил от вида Euphausia Superba, която е най-добрата суровина и е патентована от фирмата Superba. Маслото е във фосфолипидна форма и е богато на Омега 3 мастни киселини, антиоксиданти и астаксантини.
Myprotein Antarctic Krill Oil се произвежда чрез уникална технология, която е 100% екологична , което означава, че получавате крилово масло от най-високо качество с минимално въздействие над природните ресурси.
С какво помага Myprotein Antarctic Krill Oil?
Myprotein Antarctic Krill Oil допринася за нормалната функция на сърцето, поддържане на нормалните нива на триглицериди в кръвта и нормално кръвно налягане. Доказано е, че омега-3 мастните киселини имат противовъзпалително действие. Маслото от крил може да бъде дори по-ефективно в борбата с възпаленията от други морски източници на омега-3, тъй като съдържа розово-оранжев пигмент наречен Астаксантин, който също има противовъзпалителни и антиоксидантни ефекти. Множество изледвания установяват, че приемът на масло от крил увеличава добрия холестерол и намалява нивата на лошия холестерол.
Начин на употреба: Приемайте 1 доза дневно с храна.


Доставката до адрес (в делничен ден) или офис на Спиди/Еконт е безплатна при всяка поръчка над 49.99 лв.
Доставка до адрес (в делничен ден): 5.68 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Спиди: 4.25 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Еконт: 5.65 лв.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).