Natrol Flexanew / 120 Tabs

54.99 

Код: 14464 Категория: Етикети: ,
Производител:Natrol

Какво представлява Флекс Аню? Фийл Аню е комплексна формула за поддържане на здрави стави. Тя съдържа едни от най- популярните и ефективни съставки, които се използват за подхранване на ставите: глюкозамин и хиндроитин. Глюкозаминът притежава свойството да стимулира образуването на синовиална (междуставна) течност, а тя от своя страна смазва хрущяла и не позволява да се получава търкане между ставите. Хондроитинът е основна съставка на съединителната тъкан (сухожилия и стави). С неговия прием заздравяването на болни стави и сухожилия става много по-бързо. Той стимулира производството на хиалуронова киселина, което подпомага синтеза на синовиална течност и подтиска развитието на възпалителни процеси. Освен тези две основни съставки Flex Anew съдържа патентованата формула Nexrutine. Тя представлява растителен екстракт, който селективно подтиска по естествен начин ензима COX-2. Той е отговорен за симптомите на оток и болка предизвикани от възпаление.
• Поддържа целостта на хрущялния матрикс; • Засилва анаболната активност от хондроцитите; • Спомага за синовиална хомеостаза стимулирайки синтез на хиалуроновата киселина. В резултат свойствата от ензимни и антиоксидантни, а развитието на възпалителните реакции са потиснати. • Флекс Аню действа при симптоматично лечение при болка провокирана от остеоартроза. Начин на употреба : Приемайте по 2 таблетки, два пъти дневно, на празен стомах.


Доставката до адрес (в делничен ден) или офис на Спиди/Еконт е безплатна при всяка поръчка над 49.99 лв.
Доставка до адрес (в делничен ден): 5.68 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Спиди: 4.25 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Еконт: 5.65 лв.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).