Natural Factors OptiMSM 1000 mg / 90 Caps

22.99 

НЕЙЧЪРЪЛ ФАКТОРС МСМ / NATURAL FACTORS MSM e естествен продукт в подкрепа на ставите и хрущялите. Метил-сулфонил-метанът (МСМ) е естествен продукт, форма на органична сяра,която се използва за облекчаване на болките в ставите и образуването на здрава съединителна тъкан в ставите и мускулите. МСМ е от важно значение и за производството на колаген, необходим за здрави кожа, коса и нокти. Обезболяващите свойства на метил-сулфонил-метанът отдавна са признати, поради което много хора с остеоартрит използват го използват за облекчаване на болката в ставите. В много от случаите МСМ намалява необходимостта от прием на нестероидни противовъзпалителни лекарства, известни със сериозните си странични ефекти.

МСМ допринася за:

Забавяне разграждането на хрущяла и намаляване на възпалителната реакция в организма. Стимулира образуването на съедиителна тъкан. Подпомага мобилността, гъвкавостта и комфорта на тялото.
Намалява възпалението и болката при остеоартрит, намалява увреждането на мускулите след тренировка или други интензивни физически натоварвания. Допринася за укрепване на костите и хрущялите.
Осигурява ефективна антиоксидантна защита
има много добро въздействие върху външния вид на косата, кожата и ноктите
Помага за облекчаване на сезонни алергии
Полезен при заболявания на венците
Поддържа имунната система
Намалява нивата на хронично възпаление в тялото

Съставки: ( в 1капс.) дн.доза

МСМ 1000мг 3000мг

(Метилсулфонилметан )

Желатинова капсула (желатин, пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; царевица, млечни продукти, соя, пшеница или мая.

Дозировка: Да се приемат по 1 капсула 2-3 пъти дневно с храна. Периодът на приемане трябва да е над 1 месец за максимален ефект. Избягвайте прием преди лягане.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).