Natural Factors MSM / 90 Caps

41.99 

НЕЙЧЪРЪЛ ФАКТОРС МСМ ФОРМУЛА ЗА СТАВИ / NATURAL FACTORS MSM JOINT FORMULA е естествен продукт срещу болки в ставите. Метилсулфонилметанът (МСМ), представлява чист, нетоксичен елемент, широко разпространен в природата и в тъканите на всички живи организми. Изключително богат на сяра, той допринася за поддържането на нормалното състояние на различните видове съединителна тъкан.

Приложение: Допринася за поддържането на нормалното състояние на ставите и хрущялите.

– подпомага формирането на кератин, еластин и колаген, които са необходими за силата и гъвкавостта на костите, ставите и мускулите.

– помага при артирни състояния и притежава силно противовъзпалително действие, намалява болката и прави движението по-лесно.

Съдържание: в 1капсула дн.доза

МСМ (Метилсулфонилметан ) 300мг 1500мг

Глюкозамин сулфат 300мг 1500мг

калиев хлорид, извлечен от скелет на скарида и рак

Хондроитин сулфат 240мг 1200мг

хондроитин сулфат натрий, извлечен от говежди хрущял

Други съставки: Желатин (капсула), растителен мазнезиев стеарат, оризово нишесте.

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; царевица, млечни продукти, соя, пшеница или мая.

Дозировка: Да се приемат по 5 капсули на ден с храна. Периодът на приемане трябва да е над 4 седмици за максимален ефект. Избягвайте прием преди сън.

Забележка: При употреба от деца се консултирайте с лекар. Препоръчва се за бременни и кърмещи.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).