Now Foods Celadrin 350 mg / 90 Soft

61.99 

Код: 13246 Категория:
Производител:Now Foods

NOW Foods Celadrin®
Разширена съвместна поддръжка
Поддържа мобилността на ставите
Качество GMP гарантирано

Celadrin® е уникален комплекс от естествени мастни киселини, за който е доказано, че помага за поддържането на здрави стави. Celadrin® е клинично проучен за способността му да поддържа здрава подвижност на ставите и цялостната функция на ставите. Неклиничните научни проучвания показват, че Celadrin® се абсорбира добре и се използва лесно от организма.

Препоръчителна употреба: Приемайте 3 капсули дневно с храна.

Не се произвежда с пшеница, глутен, царевица, мляко, яйца или черупчести съставки. Произведено в GMP съоръжение, което обработва други съставки, съдържащи тези алергени.

Други съставки: софтгел капсула (говеда, желатин, глицерин, вода, рожков), соево масло и масло от сьомга.
Съдържа: соя (масло) и риба (масло от сьомга).


Доставката до адрес (в делничен ден) или офис на Спиди/Еконт е безплатна при всяка поръчка над 49.99 лв.
Доставка до адрес (в делничен ден): 5.68 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Спиди: 4.25 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Еконт: 5.65 лв.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).