Now Foods DHA 100 mg / Kids Chewable / 60 Soft

44.99 

Код: 13590 Категории: , Етикети: , , , , , , ,
Производител:Now Foods

NOW Foods Kid’s дъвчащи се DHA плодове
Поддържа здравето на мозъка
Рибни меки гелове
Вкусен плодов вкус

Концентратът от натурално рибено масло, използван в тази хранителна добавка, се произвежда при строги стандарти за контрол на качеството. Тествано е да не съдържа потенциално вредни нива на замърсители (т.е. живак, тежки метали, диоксини на ПХБ и други замърсители.

Подкрепящи, но не окончателни изследвания показват, че консумацията на EPA и DHA омега-3 мастни киселини може да намали риска от коронарна болест на сърцето.

За деца и възрастни приемайте 2 дъвчащи софтгела 1 до 2 пъти дневно с храна или според та на вашия лекар.

Не се произвежда с дрожди, пшеница, глутен, мляко, яйца или черупчести съставки. Произведено в GMP съоръжение, което обработва други съставки, съдържащи тези алергени.

Други съставки: софтгел капсула (желатин, глицерин, вода, ксилитол, целулоза) естествен плодов аромат и естествени смесени токофероли Съдържа риба (тон). Смесени токофероли от Без ГМО соя.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).