Now Foods DHA 250 125 EPA / 120 Soft

49.99 

Код: 13542 Категории: , Етикети: , , , , , , ,
Производител:Now Foods

Now Foods DHA-250 висока потенция
Поддържа здравето на мозъка
Молекулярно дестилиран

Естественият концентрат от рибено масло, използван в тази хранителна добавка, се произвежда при строги стандарти за контрол на качеството. Тествано е да не съдържа потенциално вредни нива на замърсители (т.е. живак, тежки метали, диоксини на ПХБ и други замърсители.

Като хранителна добавка 2 софтгела 1 до 2 пъти дневно с храна.

Без дрожди, пшеница, глутен, соя, мляко, яйце, ракообразни. Произведено в съоръжение за GMP, което обработва други съставки, съдържащи тези алергени.

Други съставки: софтгел капсула (желатин, глицерин, вода). Контианци ловят риба (риба тон, аншоа, сардини, скумрия).


Доставката до адрес (в делничен ден) или офис на Спиди/Еконт е безплатна при всяка поръчка над 49.99 лв.
Доставка до адрес (в делничен ден): 5.68 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Спиди: 4.25 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Еконт: 5.65 лв.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).