Now Foods DHA 500 mg / 90 Soft

69.99 

Код: 13523 Категории: , Етикети: , , , , , , ,
Производител:Now Foods

Now Foods DHA-500
Поддържа здравето на мозъка
Молекулярно дестилиран – ентерично покритие
Поддръжка на сърдечно-съдовата система
Кашер
Без холестерол

Подкрепящи, но не окончателни изследвания показват, че консумацията на EPA и DHA омега-3 мастни киселини може да намали риска от коронарна болест на сърцето.

NOW® DHA-500 има два пъти DHA (500 mg на мек гел), както в продукта с обикновена якост (250 mg на softgel). Концентратът от натурално рибено масло, използван в този мек гел, се произвежда под строги стандарти за контрол на качеството. той се проверява за отсъствие на потенциално вредни нива на замърсители (т.е. живак, тежки метали, PCB, диоксини и други замърсители).

Тези, които изпитват гадене или рефлукс от други рибени масла, трябва да намерят по-лесно за понасяне този ентерично покрит, контролиран от мирис мек гел

Препоръчителна употреба: Приемайте 1 софтгел 1 до 2 пъти дневно с храна.

Без дрожди, пшеница, глутен, мляко, яйце, ракообразни. Произведено в GMP съоръжение, което обработва други съставки, съдържащи тези алергени.

Други съставки: софтгел капсула (говежди желатин, глицерин, ентерична покривна вода) и витамин Е (като естествен d-алфа токоферол).
Съдържа риба (риба тон). Витамин Е от соя.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).