Now Foods Glucosamine & Chondroitin + MSM (Liquid) / 475 ml

59.99 

NOW течен глюкозамин + хондроитин с МСМ съчетава три от най-известните хранителни вещества, които са на разположение за поддържане на здрави стави в удобна течна форма. Научни изследвания демонстрират, че глюкозамин и хондроитин могат да насърчат нормалната подвижност и комфорт на ставите. МСМ присъства като естествено срещащото се сярно съединение и манганът и витамин С са включени като допълнителни съставки, за да осигурят оптимална хранителна подкрепа за производството на здрави ставни структури.

Препоръчителна употреба: 1 супена лъжица (15 ml) два пъти дневно. Разклатете добре преди употреба. След отваряне приберете в хладилника, за да запазите вкуса.

Не се произвежда с пшеница, глутен, мляко, яйца или рибни съставки. Произведено в GMP съоръжение за обработка на други съставки, съдържащи тези алергени.

Други съставки: Дейонизирана вода, растителен глицерин, фруктоза, естествени аромати, ябълчена киселина, лимонена киселина, ксантанова смола, калиев сорбат (като консервант) и естествен бета-каротин. Съдържа ракообразни (раци, скариди, омари, раци). Натуралният бета-каротин съдържа рафинирано соево масло.

Произведено в съоръжение за GMP, което преработва други съставки, съдържащи тези алергени.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).