Now Foods Glucosamine & Chondroitin + MSM / 90 Caps

59.99 

NOW Глюкозамин + Хондроитин с МСМ
Ставно здраве
Съвместна мобилност и комфорт
Без ГМО

NOW® Glucosamine, Chondroitin + MSM комбинира три от най-известните хранителни вещества, които са на разположение за поддържане на здрави стави в една хранителна добавка. Научни изследвания показват, че глюкозаминът и хондроитинът могат да насърчат нормалната подвижност и комфорт на ставите. МСМ присъства като естествено срещащо се сярно съединение за оптимална хранителна подкрепа за производството на здрави ставни структури.

3 капсули дневно.

Не се произвежда с пшеница, глутен, соя, царевица, мляко, яйца, риба или дървесни ядки. Произведено в GMP съоръжение, което обработва други съставки, съдържащи тези алергени.

Други съставки: Желатин (капсула) и магнезиев стеарат (растителен източник).
Съдържа: ракообразни (раци, скариди, омари, раци).


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).