Now Foods Glucosamine & Chondroitin Extra Strength / 120 Tabs

109.99 

Допълнителна сила
Ставно здраве
Сулфатни форми
Съвместна мобилност и комфорт
Гарантирано качество по GMP

NOW® Extra Strength Glucosamine & Chondroitin комбинира две добре известни съставки за поддържане на ставите в техните сулфатни форми. Глюкозаминът е съществен градивен елемент за образуването на гликозаминигликани (GAG) и протеогликани, основните компоненти на хрущялната тъкан. Хондроитин сулфатът е гликозаминогликан, който е комбиниран с глюкозамин в този продукт за подкрепа на правилната подвижност на ставите и комфорт.

Прием: 2 таблетки дневно.

Не се произвежда с пшеница, глутен, соя, царевица, мляко, яйца, риба или дървесни ядки. Произведено в GMP съоръжение, което обработва други съставки, съдържащи тези алергени.

Други съставки: Целулоза, стеаринова киселина (растителен източник), магнезиев стеарат (растителен източник), силициев диоксид и растително покритие.
Съдържа ракообразни (раци, скариди, омари, раци).


Доставката до адрес (в делничен ден) или офис на Спиди/Еконт е безплатна при всяка поръчка над 49.99 лв.
Доставка до адрес (в делничен ден): 5.68 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Спиди: 4.25 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Еконт: 5.65 лв.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).