Now Foods Hyaluronic Acid 50 mg / 120 Vcaps

99.99 

Важна смазка за ставите
Общо здраве
Вегетариански / вегански
Без ГМО

Хиалуроновата киселина е съединение, присъстващо във всяка тъкан на тялото, като най-високите концентрации се срещат в съединителните тъкани като кожата и хрущяла. Хиалуроновата киселина е важна съставка на ставната течност, където служи като смазка и играе роля в съпротивлението на компресионните сили. Към този продукт се добавя МСМ като естествено сярно съединение, предлагащо химичните връзки, необходими за образуването и поддържането на съединителната тъкан в човешкото тяло, включително ставния хрущял.

Прием: 2 капсули 1-2 пъти дневно, с храна.

Не се произвежда с пшеница, глутен, соя, царевица, мляко, яйца, риба, черупчести или дървесни ядки. Произведено в ГМО съоръжение, което обработва други съставки, съдържащи тези алергени.

Други съставки: Целулоза (капсула), магнезиев стеарат (растителен източник) и силициев диоксид.


Доставката до адрес (в делничен ден) или офис на Спиди/Еконт е безплатна при всяка поръчка над 49.99 лв.
Доставка до адрес (в делничен ден): 5.68 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Спиди: 4.25 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Еконт: 5.65 лв.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).