Now Foods Hyaluronic Acid + MSM / 60 Vcaps

55.99 

NOW Хиалуронова киселина
Съвместна подкрепа
Важна смазка за фуги
С МСМ
Вегетариански / вегански
Кашер
Без ГМО

Хиалуроновата киселина е съединение, присъстващо във всяка тъкан на тялото, като най-високите концентрации се срещат в съединителните тъкани като кожата и хрущяла. Хиалуроновата киселина е важна съставка на ставната течност, където тя служи като смазка и играе роля в съпротивлението на компресиращите сили. Към този продукт се добавя МСМ като естествено сярно съединение, предлагащо химичните връзки, необходими за образуване и поддържане на съединителни тъкани в човешкото тяло, включително ставния хрущял.

Препоръчителен прием: 2 капсули 1 до 2 пъти дневно с храна.

При този продукт може да възникнат естествени вариации на цвета.

Без ГМО и животински съставки.

Други съставки: Целулоза (капсула), магнезиев стеарат (растителен източник) и силициев диоксид.

Не се произвежда с пшеница, глутен, соя, царевица, мляко, яйца, риба, черупчести или дървесни ядки. Произведено в съоръжение за GMP, което преработва други съставки, съдържащи тези алергени.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).