Now Foods Liquid Magnesium / 237 ml

62.99 

Код: 13238 Категории: , Етикети: ,
Производител:Now Foods

NOW Foods Течен магнезий с микроелементи
Поддръжка на нервната система
400 mg магнезий на 3 порции
Йонни следи от минерали

NOW® Liquid Magnesium with Trace Minerals е естествен минерален концентрат, произхождащ от Голямото солено езеро и произведен чрез използване на патентован слънчев процес на изпаряване. Този процес също така премахва 99% от естествено срещащия се натрий, като същевременно запазва останалите 72 естествени микроелементи в техните бионалични йонни форми. Наличието на магнезий и други микроелементи в организма е необходимо за нормални биохимични реакции, поддържане на здравословен електролитен баланс и здрава невро-мускулна функция.

Разклатете добре преди употреба. Този продукт е силно концентриран без нищо добавено и има много силен вкус. 1/4 чаена лъжичка (1,33 ml) 3 пъти дневно, смесена със сок или храна, за да маскирате концентрирания минерален аромат. Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място след отваряне.

При този продукт може да възникнат естествени вариации на цвета.

Не се произвежда с дрожди, пшеница, глутен, соя, царевица, мляко, яйца, риба, черупчести или ядки от дървесни ядки. Произведено в GMP съоръжение, което обработва други съставки, съдържащи тези алергени.

Други съставки: Йонна следа минерален концентрат.


Доставката до адрес (в делничен ден) или офис на Спиди/Еконт е безплатна при всяка поръчка над 49.99 лв.
Доставка до адрес (в делничен ден): 5.68 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Спиди: 4.25 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Еконт: 5.65 лв.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).