Now Foods Magnesium Citrate 134 mg / 90 Soft

39.99 

NOW Foods Магнезиев цитрат
Поддръжка на нервната система
Превъзходна бионаличност
С глицинат + малат
Без ГМО
Качество GMP гарантирано

Магнезият е минерал, който е от решаващо значение за производството на енергия и метаболизма, свиването на мускулите, предаването на нервния импулс и костната минерализация. Той е необходим кофактор за приблизително 300 ензима. Сред реакциите, катализирани от тези ензими, са синтез на мастни киселини, синтез на протеини и метаболизъм на глюкозата. Състоянието на магнезий също е важно за регулирането на калциевия баланс чрез въздействието му върху паращитовидната жлеза. Магнезиевият цитрат се абсорбира лесно и NOW® Magnesium Citrate софтгела се предлагат в течна основа с хелатни форми за по-добра бионаличност.

Препоръчителен прием: 3 софтгела дневно, за предпочитане в разделени дози, с храна.

Без ГМО, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, ракообразни. Произведено в съоръжение за GMP, което обработва други съставки, съдържащи тези алергени.

Други съставки: масло от оризови трици, мека капсула (говежди желатин, глицерин, вода), пчелен восък и слънчогледов лецитин.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).