Now Foods Magnesium Citrate 167 mg / 120 Caps

46.99 

Поддръжка за нервната система
Подпомага производството на енергия
От решаващо значение за ензимната функция
Вегетариански / Вега
Не ГМО

Магнезият е минерал, който е от решаващо значение за производството на енергия и метаболизма, свиването на мускулите, предаването на нервните импулси и минерализацията на костите. Той е необходим кофактор за приблизително 300 ензима. Сред реакциите, катализирани от тези ензими, са синтез на мастни киселини, синтез на протеини и метаболизъм на глюкозата. Състоянието на магнезий също е важно за регулирането на калциевия баланс чрез въздействието му върху паращитовидната жлеза.

Прием: 3 капсули дневно, за предпочитане в разделени дози, с храна.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, мляко, яйце, риба, черупчести или дървесни ядки. Произведено в съоръжение за GMP, което обработва други съставки, съдържащи тези алергени.

Други съставки: Целулоза (капсула), магнезиев стеарат (растителен източник) и силициев диоксид


Доставката до адрес (в делничен ден) или офис на Спиди/Еконт е безплатна при всяка поръчка над 49.99 лв.
Доставка до адрес (в делничен ден): 5.68 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Спиди: 4.25 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Еконт: 5.65 лв.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).