Now Foods Magnesium Citrate 200 mg / 100 Tabs

34.99 

Поддръжка на нервната система
Поддържа производството на енергия
От решаващо значение за ензимната функция
Качествен Магнезиев цитрат на таблетки
Вегетариански / вегански
Без ГМО
Кашер

Магнезият е минерал, който е от решаващо значение за производството на енергия и метаболизма, свиването на мускулите, предаването на нервните импулси и костната минерализация. Той е необходим кофактор за приблизително 300 ензима. Сред реакциите, катализирани от тези ензими, са синтез на мастни киселини, синтез на протеини и метаболизъм на глюкозата. Магнезиевият статус е важен и за регулирането на калциевия баланс чрез неговите ефекти върху паращитовидната жлеза.

Препоръчителен прием: 2 таблетки дневно с храна.

При този продукт може да промени цвета си, което не нарушава качеството му.

Дози в опаковка: 50

Една доза съдържа:
Магнезий (от магнезиев цитрат) 400 mg
Други съставки: Хидроксипропил целулоза, микрокристална целулоза, вегетарианско покритие, крокармелоза натрий, стеаринова киселина (растителен източник) и магнезиев стеарат (растителен източник).
Не се произвежда с пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, черупчести или съставки на дървесни ядки. Произведено в съоръжение, което обработва други съставки, съдържащи тези алергени.


Доставката до адрес (в делничен ден) или офис на Спиди/Еконт е безплатна при всяка поръчка над 49.99 лв.
Доставка до адрес (в делничен ден): 5.68 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Спиди: 4.25 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Еконт: 5.65 лв.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).