Now Foods Magtein 90 Vcaps

79.99 

Когнитивна подкрепа
Магнезиев L-треонат
Поддържа паметта
Насърчава здравето на мозъка
Без ГМО
Вегетариански / вегански

Магнезият (Mg) е основен минерал, известен най-вече със своята роля в работата на костите и нервната система. Последните изследвания демонстрират, че това също е от решаващо значение за нормалното здраве на мозъка и нормалната когнитивна функция чрез поддържане на плътността и стабилността на невроналните синапси. Повечето форми на Mg обаче не се абсорбират лесно в нервната система. Magtein ™ е патентована форма на Mg, която лесно преминава кръвно-мозъчната бариера за използване в мозъка. Лабораторните изследвания показват, че Magtein ™ поддържа здравето на мозъка и може да улесни ученето и паметта, както и спокойно настроение.

Прием: 3 капсули дневно на разделени дози (вземете 1 капсула през деня, за предпочитане в средата на следобеда и вземете 2 капсули един час преди сън).

Други съставки: Целулоза (капсула), оризово брашно, магнезиев стеарат (растителен източник) и силициев диоксид.

Не се произвежда с пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, черупчести или дървесни ядки. Произведено в съоръжение за GMP, което обработва други съставки, съдържащи тези алергени.


Доставката до адрес (в делничен ден) или офис на Спиди/Еконт е безплатна при всяка поръчка над 49.99 лв.
Доставка до адрес (в делничен ден): 5.68 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Спиди: 4.25 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Еконт: 5.65 лв.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).