Now Foods MSM 1000 mg / 120 Caps

38.99 

Код: 13408 Категории: , Етикети: , , , ,
Производител:Now Foods

Ставно здраве
Сяра за съединителната тъкан
Поддържа здрав хрущял
Без ГМО

МСМ (метилсулфонилметан) е съединение, съдържащо сяра, което присъства естествено в много малки количества в плодове, зеленчуци, зърнени храни, животински продукти и някои водорасли. Сярните съединения се намират във всички телесни клетки и са незаменими за цял живот. МСМ, в ролята си в серния цикъл на организма, помага да се създадат химическите връзки, необходими за формирането и поддържането на множество различни видове структурни тъкани на човешкото тяло, включително съединителни тъкани, като ставния хрущял и кожата.

Прием: 2 капсули 1-2 пъти дневно по време на хранене. Ако се появят чревни газове, намалете дозата.

Не се произвежда с дрожди, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, черупчести или дървесни ядки. Произведено в съоръжение за GMP, което обработва други съставки, съдържащи тези алергени.

Други съставки: желатин (капсула), стеаринова киселина (растителен източник) и магнезиев стеарат (растителен източник)


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).