Now Foods Omega-3 Liquid (Lemon) / 200 ml

56.99 

Код: 13268 Категории: , Етикети: , , , , ,
Производител:Now Foods

NOW Foods Омега-3 Рибено масло Лимон
Натурално рибено масло
Ароматизиран с лимон
Произведено в Норвегия
Молекулярно дестилиран във фармацевтично съоръжение

Това естествено рибено масло е молекулно дестилирано и произведено в Норвегия при строги стандарти за контрол на качеството. Тествано е да не съдържа потенциално вредни нива на замърсители (т.е. живак, тежки метали, PCB, диоксини и други замърсители).

Тези, които изпитват гадене от други продукти с рибено масло, трябва да намират това масло с аромат на лимон по-лесно за понасяне.

Препоръчителен прием: 1 чаена лъжичка дневно по време на хранене.

Без дрожди, пшеница, глутен, мляко, яйца, черупки, дървесни ядки. Произведено в GMP съоръжение, което обработва други съставки, съдържащи тези алергени.

Други съставки: Натурално омега-3 рибено масло, натурален аромат на лимон и естествена антиоксидантна смес (патентована смес от екстракт от розмарин, аскорбил палмитат и естествени токофероли).
Съдържа риба (сардини, аншоа, скумрия). Естествените токофероли образуват соя.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).