Now Foods Red Omega / 90 Soft

64.99 

Код: 13232 Категории: , Етикети: , , , , ,
Производител:Now Foods

NOW Foods Red Omega ™
Поддръжка на сърдечно-съдовата система
Червен дрожден ориз с CoQ10 – 30 mg + омега-3 рибено масло
Гарантирано качество на GMP

Червеният дрожден ориз (RYR) е естествен продукт, който се използва от традиционните азиатски билкари от векове. Произвежда се чрез ферментация на червените дрожди (Monascus purpureus) с ориз. NOW® Red Omega ™ се произвежда внимателно, за да се избегне присъствието на цитринин, нежелан страничен продукт от процеса на ферментация на RYR. Този продукт е допълнително подобрен с добавянето на CoQ10 и омега-3 рибено масло в подкрепа на здравата сърдечно-съдова функция.

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте 2 капсули два пъти дневно с храна. Помислете дали да не приемате тези други продукти NOW®: Sytrinol®, Pantethine и Silymarin (екстракт от бял трън).

Без пшеница, глутен, мляко, яйца, черупчести или дървесни ядки.

Други съставки: софтгел капсула (желатин, глицерин, вода, рожков), пчелен восък, соев лецитин и витамин Е (като естествен d-алфа токофеол).
Съдържа риба (сардини, аншоа, скумрия) и соя.

Произведено в съоръжение за GMP, което преработва други съставки, съдържащи тези алергени.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).