Now Foods ZMA / 180 Caps

84.99 

Цинк, магнезий и витамин B-6

ZMA е комбинация от цинк, магнезий и витамин B-6, предназначена да увеличи максимално усвояването и да насърчи възстановяването след тренировка. Цинкът играе централна роля в регулирането на клетъчния растеж и възстановяването на тъканите, както и в поддържането на здрава имунна система. Магнезият е от съществено значение за поддържането на електролитния баланс, производството на енергия и нормалната нервно-мускулна функция. Тъй като физическата активност може да увеличи нуждата от тези два минерала, ZMA е идеалната добавка за подпомагане на тяхното попълване.

Прием: 3 капсули дневно (мъже) или 2 капсули дневно (жени), за предпочитане на гладно, 30-60 минути преди лягане. За най-добри резултати избягвайте приема с млечни продукти или други храни, съдържащи калций или добавки.

Други съставки: желатин (капсула), оризово брашно и магнезиев стеарат (растителен източник)


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).