Now Super Omega EPA 120 Soft

54.99 

Код: 13290 Категории: , Етикети: , , , , ,
Производител:Now Foods

Двата основни вида омега-3, с дълга верига са ЕРА (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина). Тези мастни киселини се намират в мазна риба и морски дарове. Децата се нуждаят от DHA за растеж и развитие, а мозъкът, централната нервна система и ретината разчитат в голяма степен на адекватното снабдяване с DHA по време на растежа в утробата. Жените трябва да засилят употребата на DHA в диетата си, когато забременеят и да продължават да я приемат до прекратяване на кърменето.

Децата продължават да се нуждаят от DHA до навършване на седем гоишна възраст. Изключението е за тези от тях с проблеми в развитието, там е доказано че се нуждаят от EPA, за поддържане на когнитивната функция.Редица клинични проучванията показват, че EPA може да помогне със съсредоточаването и намаляването на агресията. Състоянията на суха кожа, астмата и алергиите също се повлияват добре при прием на повече EPA Поддържането на високи нива на EPA е показало, че намалява риска от деменция.

При възникнала деменция или болест на Алцхаймер, мозъкът вече е повреден и се нуждае от структурна подкрепа. В този момент DHA става отново важен и приемането му паралелно с високо съдържание на ЕРА, (минимум 300 mg ) е от изключителна важност.За всичко изписано по-горе Now Foods имат решение и това е Super Omega EPA. Едно драже съдържа 360 мг EPA и 240 мг DHA. Поддържането на когнитивните процеси вече се осъществява изключително лесно.

Препоръчителен прием: 1 до 3 меки гелчета ежедневно.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).