Now Foods UC-II Type 2 Collagen 40 mg / 60 Caps

81.99 

Без ГМО
Ставно здраве
С Аквамин
Колаген от тип II
Насърчава здравословния комфорт и функция на ставите

Хрущялът е една от основните съединителни тъкани на тялото, осигуряваща гъвкавост и подкрепа на ставите. Недетурираният колаген от тип II е основният структурен протеин в хрущяла, за който е отговорен якостта на опън и жилавостта. Произведен от пилешки хрущял на гръдната кост, UC-II® е патентована форма на неденатуриран (естествен) колаген тип II, който работи с имунната система за поддържане на здрави стави. Клиничните клинични проучвания са установили, че само една капсула от 40 mg UC-II® на ден може да спомогне за повишаване на комфорта в ставите, както и за функцията и гъвкавостта на ставите.

Прием: 1 капсула дневно преди лягане на гладно.

Не се произвежда с дрожди, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, черупчести или дървесни ядки. Произведено в съоръжение за GMP, което обработва други съставки, съдържащи тези алергени.

Други съставки: Хипромелоза (целулозна капсула), микрокристална целулоза, стеаринова киселина (източник на вегетабел), силициев диоксид и калиев хлорид (стабилизатор).


Доставката до адрес (в делничен ден) или офис на Спиди/Еконт е безплатна при всяка поръчка над 49.99 лв.
Доставка до адрес (в делничен ден): 5.68 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Спиди: 4.25 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Еконт: 5.65 лв.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).