Now Foods Ultra Omega-3 Fish Oil / 90 Soft

62.99 

Код: 13240 Категории: , Етикети: , , , , ,
Производител:Now Foods

NOW Foods Ultra Omega-3
Поддръжка на сърдечно-съдовата система
500 EPA / 250 DHA
Молекулярно дестилиран – ентерично покритие
Поддържа здравето на мозъка
Без холестерол
Кашер
Качество GMP гарантирано

Концентратът от натурално рибено масло, използван в тази хранителна добавка, се произвежда при строги стандарти за контрол на качеството. Тествано е да не съдържа потенциално вредни нива на замърсители (т.е. живак, тежки метали, PCB, диоксини и други замърсители).

Онези, които изпитват гадене или рефлукс от други рибени масла, трябва да намерят този ентеро-покрит, контролиран от миризмата мек гел по-лесен за понасяне.

Препоръчителен прием: 1 софтгел 1 до 2 пъти дневно с храна.

Без дрожди, пшеница, глутен, мляко, яйца или черупчести съставки. Произведено в GMP съоръжение, което обработва други съставки, съдържащи тези алергени.

Други съставки: софтгел капсула (говежди желатин, глицерин, ентерично покритие, вода) и витамин Е (като естествен d-алфа токоферол). Съдържа риба (аншоа). Витамин Е от соя.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).