Now Foods Vegetarian Glucosamine & MSM 500 / 500 / 120 Vcaps

59.99 

NOW Глюкозамин + MSM Вегетариански
Ставно здраве
Съвместна мобилност и комфорт
GreenGrown® Глюкозамин
Вегетариански / вегански
Без ГМО

NOW® Vegetarian Glucosamine + MSM комбинира две добре познати съставки за поддържане на ставите във вегетарианска / веганска формула, която не включва глюкозамин, получен от черупчести мекотели. Глюкозаминът е основна сграда за образуване на гликозаминогликани (GAG) и протеогликани, основните компоненти на хрущялната тъкан. Тези съединения привличат вода, за да образуват съвместна възглавница, осигуряваща смазване и абсорбиране на удари. МСМ (метилсулфонилметан) е органична форма на сяра, минерал, необходим за производството на GAGs и протеогликани.

Препоръчителна употреба: 2 капсули 1 до 2 пъти дневно.

При този продукт може да възникнат естествени вариации на цвета.

Не се произвежда с пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, черупчести или дървесни ядки. Произведено в съоръжение за GMP, което преработва други съставки, съдържащи тези алергени.

Други съставки: Целулоза (капсула), стеаринова киселина (растителен източник), магнезиев стеарат (растителен източник) и силициев диоксид.

Глюкозаминът, използван в този продукт, е получен от Без ГМО източник на царевица.


Преди избор на хранителна добавка от сайта, моля, консултирайте се с личния си лекар. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктите в сайта са визуализирани с информационна цел, при желание да закупите избран от Вас продукт, следва да се обърнете към съответния доставчик. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).